Usein kysytyt kysymykset

Mistä maalauksen hinta koostuu?

Maalauksen hinta koostuu monista eri asioista; 

– tarvikekuluista (maalauspohja, akryylivärit, maalausaineet, siveltimet ym.)
– itse työstä – yhteen maalaukseen käytettävän ajan määrä vaihtelee tapauskohtaisesti, mutta keskimääräinen työhön kuluva aika on noin 20-40 tuntia
– arvonlisäverosta 10%, Osuuskunta Lilithin hallintokuluista sekä palkan sivukuluista

Toimituskulut eivät sisälly teosten hintoihin. Toimituskulut tulevat siis erikseen, ja niihin sisältyvät sekä Postin tai Matkahuollon lähetyskulut että pakkausmateriaalit ja pakkaamiseen sekä toimittamiseen kuluva aika.

Mikä on varausmaksu?

Veloitan tilaustöiden kohdalla 50% maalauksen kokonaishinnasta ennen työn aloittamista ja 50% työn valmistuttua, ennen maalauksen toimittamista. 

Varausmaksua ei palauteta jos työ peruuntuu asiakkaan vuoksi, asiakkaaseen ei saa enää yhteyttä tai hän ei pystykään maksamaan työn loppusummaa.  Varausmaksu palautetaan vain, jos työ peruuntuu taiteilijan aloitteesta.

Jos asiakas ei maksa työn loppusummaa työn valmistuttua, pidätän oikeuden myydä työn eteenpäin.

Miten maksaminen tapahtuu?

Ostit sitten valmiin maalauksen tai tilaustyön, maksu tapahtuu siten, että Osuuskunta Lilith lähettää sinulle laskun. Laskulla on 14 päivää maksuaikaa. 

Valmiin teoksen kohdalla lähetän maalauksen sinulle mahdollisimman pian sen jälkeen, kun maksu näkyy Osuuskunnan tilillä.

Tilaustyön kohdalla veloitan 50% maalauksen hinnasta ennen työn aloittamista ja 50% työn valmistuttua, ennen maalauksen toimittamista. 

Kuinka nopeasti saan maalauksen itselleni?

Valmiit maalaukset toimitan Postiin tai Matkahuoltoon heti, kun maksu näkyy osuuskunnan tilillä. 

Tilaustöiden suhteen työn valmistumiseen menee karkeasti arvioituna n. 1-3 kk. Aloitan kunkin maalauksen työstön siinä järjestyksessä, kun tilaukset saapuvat. Saatat siis joutua odottamaan, että saan aiemmin saapuneet tilaukset ensin valmiiksi. 

Maalauksen valmistumisaikaan vaikuttaa myös se, että työskentelen päätyössäni viitenä päivänä viikossa. Keskityn siis taiteen tekemiseen iltaisin ja viikonloppuisin. En mielelläni toteuta maalauksia valtavan tiukoilla deadlineilla sekä tämän vuoksi että siksi, että haluan keskittyä kunkin maalauksen työstämiseen täydellä sydämellä.

Annan tietenkin aina mahdollisimman tarkan arvion työn toteutusajasta tapauskohtaisesti. 🙂

Mukana aitoustodistus

Toimitan jokaisen maalauksen mukana laadukkaalle paperille tulostetun aitoustodistuksen.

Laadukkaat materiaalit

Käytän vain taiteilijalaatuisia akryylivärejä- ja musteita, vernissoja sekä maalausaineita.

Seuraa minua Instagramissa!

Scroll to Top