Kuka minä olen?


"Kevein askelin kulkija, porttien avaaja, sulkija. Tekijä, näkijä, kokija - etsijä ikuinen."

Ronja Rikissa

Olen iloa ja intoa pirskahteleva taiteilija ja graafinen suunnittelija Nokialta. Vartuin kuohuvan kosken rannalla Ylistarossa, Etelä-Pohjamaalla. Luonto, eläimet, pohjoismainen mytologia sekä omat juureni ovat aina olleet lähellä sydäntäni ja tämä näkyy vahvasti myös taiteessani.

Taiteellani pyrin herättämään sellaisia tunteita ja muistoja, jotka helposti unohtuvat nykymaailman kiiressä. Olemme unohtamassa juuremme ja sen, että olemme yhtä kaiken ympärillämme olevan kanssa. Luonto on kuitenkin erehtymätön osa meitä ja me sitä.

Maailma on täynnä ainutlaatuista kauneutta – sellaista, jota ei voi täysin ymmärtää saati sanoin selittää. Minun tapani sulatella tätä kauneutta on tarttua siveltimeen ja pyrkiä ikuistamaan ne tunteet, joita se minussa herättää.

 

Taide onkin kirjoittamisen ohella ollut minulle aina luontevin tapa ilmaista itseäni sekä tunteitani. En ehkä ole paras puhuja, mutta toisaalta kaikelle ei aina löydy sanoja – jotkin asiat ansaitsevat enemmän!

Jo nuorena haaveilin taiteilijuudesta ja nyt tuo unelma on vihdoin toteutunut, kun saan toimia taiteilijana Osuuskunta Lilithissä päätyöni ohella.

Päätyössäni toimin markkinointipäällikkönä taidetarvikkeiden verkkokauppa Konsta Shopissa (Manner Taidetarvikkeet Oy). Olen äärimmäisen iloinen siitä, että pääsen työskentelemään suurimman intohimoni – taiteen – parissa. 

Työni inspiroikin minua joka päivä kehittymään taiteilijana sekä kokeilemaan rohkeasti kaikkea uutta!

Seuraa minua Instagramissa!

Scroll to Top